Trädfällning i Skåne

Vi hjälper er med fällning av både stora och små träd i hela Skåne

Kontakta oss idag

Professionell arborist i Skåne

Vi erbjuder även trädfällning i trånga miljöer med hjälp av sektionsfällning, markfällning eller skylift. Sektionsfällning är den metod av trädfällning vi tillämpar oftast. Sektionsfällning är trädfällning där trädet avverkas på ett kontrollerat sätt och träddelarna kan firas ner till marken bit för bit eller riktas ner och fällas i ett förbestämt området/yta, en så kallad ”Drop Zone”.

Vi arbetar i hela Skåne med uppdrag bland annat i - Vellinge, Höllviken, Bjärred, Lomma, Staffanstorp, Eslöv & Kävlinge

Vi fäller besvärliga träd i Skåne med lång erfarenhet. Orter vi åtar oss uppdrag i är Falsterbo, Vellinge, Svedala, Landskrona, Höör, Hörby med mera. Trädfällning och att arbeta uppe i träd med motorsåg är bland de farligaste yrken som finns men med Alias Arborist AB kompetens utförs detta på säkrast möjliga sätt.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller vill ha mer information om vad vi kan hjälpa dig med.

 

0733-566 471

Kontakta oss

Riskmedveten trädfällning i Skåne

 

Alla älskar ett högt, ståtligt träd med mycket historia. Det finns en stor stolthet i våra vackra och gamla träd i Skåne. Tyvärr klarar sig inte alla träd hur länge som helst. Ibland finns det till och med anledningar till att träd behöver fällas helt och hållet. Det kan bero på att trädet blivit sjukt, vandaliserat eller angripet av röta. Vid sådana tillfällen kan trädet vara bortom räddning, och då kan det vara ett klokt och nödvändigt beslut att behöva kapa det. Här kommer våra arborister in i bilden.

 

Det är inte riskfritt att arbeta med trädfällning. Lämna därför jobbet till en arborist i vår verksamhet. Då hanteras er trädfällning med största varsamhet och respekt både för trädet men också för omgivningen. Vi har lång erfarenhet och kunskap av att fälla träd. Vi vet när trädfällning träder in i bilden som ett alternativ och kommer tillsammans med dig som kund fram till det mest lämpliga beslutet.

Erfarna arborister och beprövade metoder

 

När träd i trånga miljöer behöver fällas gör du rätt i att kontakta oss. Vi utför trädfällning i Skåne på ett riskmedvetet sätt som inte stör eller skadar omgivningen. En vanlig metod som vi använder vid trädfällning är sektionsfällning. Det är en fällningsmetod som går ut på att hissa ned avverkade delar av trädet i en avgränsad “drop zone”. På så vis sker fällningsarbetet kontrollerat och utan risk för att trädbitar hamnar på fel ställe.

 

Vi erbjuder även markfällning eller trädfällning med hjälp av skylift. Varje träd som ska fällas är ett unikt projekt. Därför värderar vi dina önskemål noga och låter dig som kund stå i centrum för vårt arbete. Ett träd kan trots allt faktiskt behöva rivas av fler anledningar än att det är skadat. Ibland måste träd ge vika för någon ny förädling av aktuellt område, och då är vi det naturliga valet av arborister i Skåne för att fälla dina träd.

Trädfällning gör plats för nya projekt i Skåne

 

Ett problematiskt träd som orsakar besvär för dig, omgivningen och inte minst sig själv kan komma att behöva fällas. Innan du tar ett sådant beslut rekommenderar vi att du tar kontakt med oss. Vi sätter din säkerhet i fokus när vi fäller träd och tack vare vår långa erfarenhet i branschen vet vi vilka riskanalyser som behöver göras för att leverera en säker trädfällning.

 

Inga träd varar för evigt, inte ens i Skåne. När tiden är inne för ditt träd att falla till marken står vi redo. Vi hjälper dig som privatperson med dina trädgårdsträd, men vänder oss också till kommuner eller företag med träd i allt från tätorter till landsbygd. Ta kontakt med oss och berätta om vad du önskar så ser vi till att hitta en smidig lösning som matchar dina behov.