Trädvård i Skåne med erfaren arborist

Vi hjälper dig med att vårda dina träd, beskära dem samt fälla

Kontakta oss idag

Vi vårdar träd och håller dem i toppskick

I bebyggd miljö behöver träd ofta människans hjälp för att bli vackra, säkra och välmående. För bäst resultat är det viktigt att vara ute i god tid så att eventuella problem kan identifieras och åtgärder vidtas.

Träd kan drabbas av sjukdomar och röta, men är också fullt kapabla att anpassa sig till försvagningar och skador och stå emot påfrestningar. Vi kan hjälpa dig och ge dina träd de bästa förutsättningar att klara sig under många år. För bästa resultat är det viktig att vara ute i god tid så att eventuella problem kan identifieras och åtgärder vidtas.

För att du som kund ska känna dig trygg i din beställning av våra tjänster rekommenderar vi att du läser Svensk Trädstandards beskrivningar om vad olika typer av tjänster innebär.

Se var vi utför våra arboristtjänster

Arborist i övriga Skåne

Läs mer

Arborist i Malmö

Läs mer

Arborist i Lund

Läs mer

En arborist håller dina träd hälsosamma i Skåne

 

Det finns många anledningar till att ta hand om dina träd. Träden berikar livet på jorden och hjälper oss att må bättre. Bland annat absorberar de gaser som till exempel svaveldioxid, och har dessutom färdigheten att filtrera luftpartiklar med hjälp av sina blad och sin bark. Det innebär att luften blir renare för oss att andas. Träd bistår oss också i klimatförändringar, förebygger artförluster och är för många människor en väg ur fattigdom.

 

Men bara när träden mår bra. Det är därför en arborist spelar en avgörande roll för trädets hälsa, och i längden även människornas och planetens. Träd behöver vårdas oavsett var i världen de befinner sig. Det gäller även dina träd i Skåne. Dina träd i trädgården eller på offentliga platser kan bli en riktig tillgång om du låter en arborist behandla dem.

Vårdar och planerar träd med ett helhetsperspektiv

 

Vi är det självklara valet för dig som vill låta dina träd växa och förgylla omgivningen i Skåne. Till oss vänder sig allt från privatpersoner som vill ha hjälp med sina träd i trädgården till företag eller kommuner som önskar behandla träd i offentlig miljö. Här möts du av en erfaren arborist som kan besiktiga eller riskbedöma dina träd, men också inventera, vårdplanera eller, då det är nödvändigt, också avverka och fälla oönskade eller sjuka träd.

 

En arborist hos oss är mer än bara en trädvårdare. I vårt uppdrag ligger det inte enbart att vårda eller avverka, utan också förnya. Vi utgör en viktig aktör för träden i Skåne genom att plantera ut nya träd för att ersätta de gamla. När ett träd fälls gör det plats för ett nytt träd att se dagens ljus, växa och förse sin omgivning med syre och förutsättningar att leva ett hälsosamt liv där just du bor och vistas.

Träd i Skåne mår bäst med vård av en arborist

 

Bland våra tjänster ingår sådant som fällning, beskärning och besiktning. Men ytterligare en viktig del av vårt utbud är rådgivningen. Vi bistår dig gärna med vår expertis för att ge dig rätt förutsättningar att ta ett genomtänkt beslut om vilken väg du ska välja med dina träd i Skåne. Du får professionell konsultation av en erfaren arborist som arbetar både för trädens och omgivningens bästa.

 

Har du funderingar på dina träds aktuella status? Hör av dig till oss så hittar vi tillsammans en lösning med följden att dina träd både blir vackra och ståtliga och bidrar till en problemfri miljö i trädgården, parken eller i staden. För att säkerställa att dina träd fyller de funktioner som önskas av dem krävs att de underhålls kontinuerligt. Det jobbet görs bäst av en arborist du hittar här hos oss. Vi öppnar dörren till en frisk värld med träden som vår absolut mest värdefulla medhjälpare.

Alias Arborist
Uardavägen 57
224 71 Lund

Sociala medier

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Alias Arborist aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Alias Arborist.

 

Integritetspolicy