erfaren arborist Tar hand om träden

Behöver du beskrära träd eller fälla dem? Vi hjälper dig!

Kontakta oss idag

Få vackra och starka träd med lite vård

I bebyggd miljö behöver träd ofta människans hjälp för att bli vackra, säkra och välmående. För bäst resultat är det viktigt att vara ute i god tid så att eventuella problem kan identifieras och åtgärder vidtas.

Träd kan drabbas av sjukdomar och röta, men är också fullt kapabla att anpassa sig till försvagningar och skador och stå emot påfrestningar. Vi kan hjälpa dig och ge dina träd de bästa förutsättningar att klara sig under många år. För bästa resultat är det viktig att vara ute i god tid så att eventuella problem kan identifieras och åtgärder vidtas.

För att du som kund ska känna dig trygg i din beställning av våra tjänster rekommenderar vi att du läser Svensk Trädstandards beskrivningar om vad olika typer av tjänster innebär.

Se var vi utför våra arboristtjänster

En arborist håller dina träd hälsosamma

 

Det finns många anledningar till att ta hand om dina träd. Träden berikar livet på jorden och hjälper oss att må bättre. Bland annat absorberar de gaser som till exempel svaveldioxid, och har dessutom färdigheten att filtrera luftpartiklar med hjälp av sina blad och sin bark. Det innebär att luften blir renare för oss att andas. Träd bistår oss också i klimatförändringar, förebygger artförluster och är för många människor en väg ur fattigdom.

Vårdar och planerar träd med ett helhetsperspektiv

 

Vi är det självklara valet för dig som vill låta dina träd växa och förgylla omgivningen i Skåne. Till oss vänder sig allt från privatpersoner som vill ha hjälp med sina träd i trädgården till företag eller kommuner som önskar behandla träd i offentlig miljö. Här möts du av en erfaren arborist som kan besiktiga eller riskbedöma dina träd, men också inventera, vårdplanera eller, då det är nödvändigt, också avverka och fälla oönskade eller sjuka träd.

Träd mår bäst med vård av en arborist

 

Bland våra tjänster ingår sådant som fällning, beskärning och besiktning. Men ytterligare en viktig del av vårt utbud är rådgivningen. Vi bistår dig gärna med vår expertis för att ge dig rätt förutsättningar att ta ett genomtänkt beslut om vilken väg du ska välja med dina träd i Skåne. Du får professionell konsultation av en erfaren arborist som arbetar både för trädens och omgivningens bästa.