Stubbfräsning i Lund

Vi hjälper er att ta bort era stubbar i hela Skåne

Kontakta oss idag

Stubbfräsning i Lund - lång erfarenhet

Stubbens diameter mäts vid marknivån när vi räknar pris till kunder. Det är ett väldigt omfattande arbete att själv försöka ta bort stubbar med yxa, såg och spade för att gräva upp stubben och rotsystemet. Därför anlitar man med fördel någon som kan fräsa bort den med rätt maskiner. Och som har lång erfarenhet av att hantera borttagning av träd och stubbar.

 

Hur fungerar stubbfräsning i Lund?

Vid stubbfräsning mäts stubbens diameter vid marknivån för att fastställa priset. Sedan fräser vi ner stubben ner till ca 15 cm under marknivån. Efter bearbetning kan marken användas för plantering, gräsmatta eller stenbeläggning. Om det behövs så sågar vi ner stubben så nära marken som möjligt.

Efter att stubben har frästs ner, kan träflis och jord som blir över efter fräsningen spridas ut i rabatter var den kan förmultna ner eller som ett tillval forslas bort för att få en snygg och städad yta. Vi på Stubbfräsning Malmö erbjuder också en komplett städningstjänst för att säkerställa att området är rent och snyggt efter bearbetningen.

Vi kan stubbfräsning i Lund

På Alias Aborist har vi lång erfarenhet av stubbfräsning i Lund och borttagning av träd och stubbar. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder professionella och pålitliga tjänster till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss idag för att få hjälp med att ta bort dina stubbar och förvandla ditt trädgårdsprojekt till en lyckad verklighet.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller vill ha mer information om vad vi kan hjälpa dig med.

 

0733-566 471

Kontakta oss