Trädbeskärning i Södra sverige

Arborister i som hjälper till med trädbeskärning

Kontakta oss idag

Professionell trädbeskärning viktigt för vår natur

Vackra träd, nyttiga träd och livviktiga träd - ja träd är verkligen något som man ska ta hand om. Det tar lång tid att ett träd ska bli fullvuxet, tyvärr kan det snabbt förstöras genom t ex rötangrepp, skadegörelser eller vid felaktig beskärning. Vi vill säkerställa att alla träd i Skåne ska få leva och må bra. Med rätt beskärning ser vi till att träden får vara friska och leva länge, men självklart beskrär vi även efter dina önskemål. Ett levande träd skapar liv för oss alla!

Omdömen

Se var vi utför trädbeskärning

Trädbeskärning i Skåne

Trädbeskärning  i Malmö

Trädbeskärning i Lund

Ta hand om träd genom rätt beskärning

 

Vad kan vara mer vackert än ett stort mäktigt träd som bara sprudlar av liv och ger liv? Vi på Alias arborist älskar att se ett väl- & fullvuxet träd. Många träd kan växa sig stor och staka, men ibland behöver de lite hjälp. Skador pga väder och vind eller människor och djur kan göra att de behöver beskäras för att det ska kunna leva vidare. Sjukdomar eller att trädet har beskräts fel kan också vara upphov till att trädet inte får möjligheten att berikva vår natur. Vi är arboristerna som hjälper dig med trädbeskärning. Vi hjälper vi dig att hålla träden friska för att växa sig stora.

Trädbeskärning med trädets och dina behov i centrum

 

Människor och träd är på många sätt olika där träden ser till att berika vår natur medans vi människor tenderar att förstöra den. Men det är viktigt att vi tar hand om vår natur och tillsammans skapa en framtid. Både människan och träden behöver tas hand om. Ska träd inte utsättas för rötangrepp så måste behovet av trädets energiproducerande bladmassa måste respekteras. Detta är en viktig när man beskär träd, då dessa egenskaper lätt kan ta skada om man beskär trädet fel. 

 

Är man snäll mot träden och hjälper det att växa rätt kommer detta också ge en friskare och gladare omgivning. Medan ett träd med skadade eller sjuka grenar löper stor risk att skada närliggande träd och natur. I slutändan riskerar även själva trädet att rasa och kan då orsaka betydligt större skador både på människor och intilliggande byggnader.

Därför är trädbeskärning viktigt

 

Ibland kan träden växa sig för stort att solen inte når fram med sina strålar och då kan det vara bra att beskära trädet för att det ska behålla sin prakt. Växer trädets grenar sig över de områden som vi människor skapat, så som trädgårdsgärnser, växthus eller cykelvägar är det viktigt att beskära grenarna så ingen kommer till skada men att trädets funktionalitet bibehålls. Låt oss på Alias Arborist i Lund ta hand om detta åt dig för att det ska utföras snabbt och korrekt.