Trädvård i malmö med erfaren arborist

Vi hjälper dig med att hand om dina träd, beskära dem på rätt sätt & vid behov fälla

Kontakta oss idag

Som arborist vårdar vi träd i Malmö

Vi på Alias arborist har många års erfarenhet inom trädvård och skötsel. Som erfarna arborister har vi bred kunskap om de behov alla sorts träd har och hur man tar vårdar dem för att hålla träden i toppskick för att undvika sjukdomar som kan försvaga dem. Vi kan hjälpa dig  så att ditt träd mår bra och lever länge.

Behövs det arborist i Malmö?

I bebyggd miljö som Malmö och orter runt om i Skåne, behöver träd ofta människans hjälp för att växa sig stora och fina. Det är viktigt att identifiera tidigt vilka åtgärder som ska vidtas för att slippa framtida problem med dina träd.

Träden i Malmö kan lätt drabbas av röta via sjukdomar, men samtidigt är träd ett fantastiskt fenomen som är fullt kapabla att stå emot och anpassa sig till den miljö de lever i. Vilket gör att de kan stå emot enorma yttre påfrestningar. Vi ser till att ge dina träd bästa förutsättningar för att kunna växa och nå sin potential. Kontakta oss redan idag för att få dina träd i Malmö besiktigade för att undvika försvagningar av trädet.

En arborist i Malmö som du kan vara trygg med

För att du som kund ska känna dig trygg med oss på Alias Arborist tycker vi att du ska kontakta oss för ett möte så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dina träd i som arborist i Malmö.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller via kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

 

0733-566 471

Kontakta oss