Trädvård i lund med erfaren arborist

Vi hjälper dig med att vårda dina träd, beskära dem samt fälla

Kontakta oss idag

Vi vårdar träd och håller dem i toppskick

Som erfaren arborist har vi breda kunskaper om träd, deras behov och hur de sköts på ett optimalt sätt samt deras sjukdomar och hur skador och stress kan försvaga dem. Vi kan hjälpa dig att så ditt träd mår bra och lever länge.

I bebyggd miljö behöver träd ofta människans hjälp för att bli vackra, säkra och välmående. För bäst resultat är det viktigt att vara ute i god tid så att eventuella problem kan identifieras och åtgärder vidtas.

Träd kan drabbas av sjukdomar och röta, men är också fullt kapabla att anpassa sig till försvagningar och skador och stå emot påfrestningar. Vi kan hjälpa dig och ge dina träd de bästa förutsättningar att klara sig under många år. För bästa resultat är det viktig att vara ute i god tid så att eventuella problem kan identifieras och åtgärder vidtas.

För att du som kund ska känna dig trygg i din beställning av våra tjänster rekommenderar vi att du läser Svensk Trädstandards beskrivningar om vad olika typer av tjänster innebär.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller via kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

 

0733-566 471

Kontakta oss

Alias Arborist
Uardavägen 57
224 71 Lund

Sociala medier

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Alias Arborist aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Alias Arborist.

 

Integritetspolicy