Trädvård i Skåne med erfaren arborist

Vi hjälper dig med att vårda dina träd, beskära dem samt fälla

Kontakta oss idag

Vi vårdar träd och håller dem i toppskick

Som erfarna arborister har vi breda kunskaper om träd, deras behov och hur de sköts på ett optimalt sätt samt deras sjukdomar och hur skador och stress kan försvaga dem. Vi kan hjälpa dig så att ditt träd mår bra och lever länge.

I bebyggd miljö behöver träd ofta människans hjälp för att bli vackra, säkra och välmående. För bäst resultat är det viktigt att vara ute i god tid så att eventuella problem kan identifieras och åtgärder vidtas.

Träd kan drabbas av sjukdomar och röta, men är också fullt kapabla att anpassa sig till försvagningar och skador och stå emot påfrestningar. Vi kan hjälpa dig och ge dina träd de bästa förutsättningar att klara sig under många år. För bästa resultat är det viktig att vara ute i god tid så att eventuella problem kan identifieras och åtgärder vidtas.

För att du som kund ska känna dig trygg i din beställning av våra tjänster rekommenderar vi att du läser Svensk Trädstandards beskrivningar om vad olika typer av tjänster innebär.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller via kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

 

0733-566 471

Kontakta oss

Bredkunskap om träd i Skåne

 

Våra träd i Skåne är värda att hand om på rätt sätt. Vi på Alias Arborist är experter på de skånska träden. Hur tar man hand om dem på bästa sätt och hur bra mår jorden runt om kring? Alla aspekter måste vägas in när man sköter om sina träd för att få bästa resultat.

 

Det är därför en arborist spelar en avgörande roll för trädets hälsa, och i längden även människornas och planetens. Träd behöver vårdas oavsett var i världen de befinner sig. Det gäller även dina träd i Skåne. Dina träd i trädgården eller på offentliga platser kan bli en riktig tillgång om du låter en arborist behandla dem.

Erfarna arborister håller träden i toppskick

 

Om du vill att träden ska växa sig stora och starka är vi på Alias Arborist rätt val. Vi har kunskapen och erfarenheten att ta hand om alla sorters träd i trädgårdar, eller offentliga miljöer.

 

En arborist hos oss är mer än bara en trädvårdare. I vårt uppdrag ligger det inte enbart att vårda eller avverka, utan också förnya. Vi utgör en viktig aktör för träden i Skåne genom att plantera ut nya träd för att ersätta de gamla. När ett träd fälls gör det plats för ett nytt träd att se dagens ljus, växa och förse sin omgivning med syre och förutsättningar att leva ett hälsosamt liv där just du bor och vistas.

Få träd och miljö att må bra

 

Som arborist gäller det att ha koll på allt som rör naturen, allt börjar med att göra en grundlig besiktning, för att sedan beskära träden på rätt sätt för att trädet ska må bra, men också att växtligheten runt om inte tar skada. Ibland måste man dock fälla trädet, och detta ska vara en genomtänkt beslut för att inte störa miljön runt om trädet.

 

Har du funderingar på dina träds aktuella status? Hör av dig till oss så hittar vi tillsammans en lösning med följden att dina träd både blir vackra och ståtliga och bidrar till en problemfri miljö i trädgården, parken eller i staden. För att säkerställa att dina träd fyller de funktioner som önskas av dem krävs att de underhålls kontinuerligt. Det jobbet görs bäst av en arborist du hittar här hos oss. Vi öppnar dörren till en frisk värld med träden som vår absolut mest värdefulla medhjälpare.