Bor du i Skåne och är på jakt efter en kunnig arborist?

När du behöver hjälp med dina träd

Träden är en viktig del för många ekosystem. De renar vår luft och samlar in och lagrar koldioxid. De fångar upp regnvatten och är också hem för många fåglar och insekter. Träden skapar dessutom naturliga skuggplatser och utgör ofta en harmonisk helhet till tomt och trädgård. Genom att ta hand om sina träd kan man ofta bevara dem längre. Ett träd kan bli otroligt gammalt under rätt förutsättningar. Vi på Alias Arborist har en lång erfarenhet av att jobba med träd. Vi är ett litet familjärt företag med många återkommande kunder. Vi hjälper såväl företag och kyrkoförvaltningar som kommuner och brf:er med rådgivning och eventuell skötsel av deras träd. Vi utför såväl trädbesiktning som trädbeskärning och trädfällning. Vi värnar om hög kundnöjdhet, men jobbar också alltid för trädens välmående och bästa. Om du söker en kunnig arborist i Skåne är vi helt rätt för dig. Vi utför bland annat uppdrag i orter och städer som Simrishamn, Falsterbo, Vellinge, Svedala, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, Höör, Hörby och Ängelholm.

Arborister i Skåne med spetskompetens 

Vi fem som jobbar inom företaget har alla gått Hvilans arboristutbildning, vilket gett oss en gedigen grund att stå på. Vi är speciellt inriktade på gamla och stora träd och kan hjälpa dig med att få svar på om ditt träd kan utgöra någon skada. Vi värnar också om biologiskt mångfald, vilket gör att vi sticker ut från andra arborister. Vi har också en certifikation som innebär att vi kan jobba med träd som har ett högt naturvärde och som ska bevaras. När vi utför ett uppdrag fokuserar vi alltid på att göra så lite skada som möjligt och bevara så långt som det är möjligt.

Vi hjälper och guidar dig fram till rätt beslut 

Gamla träd kan vara farliga och i vissa fall utgöra risker i bebyggd miljö, men rötan som gör trädet farligt är också viktigt för naturvärdet. Därför är det av stor vikt att undersöka så att vi tillsammans kan komma fram till ett bra beslut med vad som ska göras med trädet. Genom att anlita oss kan du på ett enkelt sätt få dina träd besiktade och därmed få svar på om de utgör någon fara. Därför är det en bra idé att anlita oss för en besiktning om du har ett eller flera träd som du oroar dig för. Vi hjälper dig att komma fram till ett bra beslut. 

FAQ - Vanliga frågor om att välja arborist i Skåne

Var hittar jag en arborist som jobbar med offentliga miljöer?

Alias Arborist utför trädbesiktning, stubbfräsning, trädbeskärning och trädfällning åt både privatpersoner, kommuner, kyrkoförvaltningar och företag.

Var hittar jag en Arborist i Malmö och Lund som utför uppdrag inom offentliga miljöer?

Alias Arborist utför uppdrag åt såväl företag, kyrkoförvaltningar som brf:er och kommuner.

0
Feed

Lämna en kommentar

Alias Arborist
Uardavägen 57
224 71 Lund

Sociala medier

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Alias Arborist aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Alias Arborist.

 

Integritetspolicy