Trädfällning i Malmö

Vi hjälper er med fällning av både stora och små träd i Malmö

Kontakta oss idag

Professionell trädfällare i Malmö

Många delar av vår vacka stad med många parker och träd behöver hjälp med att fälla träden för att inte skada miljön runt omkring eller utgöra en risk för besökarna. Det är alltid tråkigt att behöva fälla ett gammalt vackert träd, men ibland angrips de av olika sjukdomar som ger upphov till röta och det inte finns ingen annan väg ut än att fälla trädet. Vi erbjuder sektionsfällning, markfällning eller via skylift. Vanligast är att vi tillämpar sektionsfällning där vi avverkar trädet i delar och firas ned till marken, bit för bit..

Vi fäller besvärliga träd i Malmö, Bunkeflo, Vellinge, Likmhamn, Staffanstorp med omnejd. Trädfällning och att arbeta uppe i träd med motorsåg är bland de farligaste yrken som finns men med Alias Arborist AB kompetens utförs detta på säkrast möjliga sätt.

Kontakta oss i Malmö

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller vill ha mer information om vad vi kan hjälpa dig med.

 

0733-566 471

Kontakta oss

Alias Arborist
Uardavägen 57
224 71 Lund

Sociala medier

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Alias Arborist aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Alias Arborist.

 

Integritet & cookies