Trädfällning i lund

Vi hjälper er med fällning av både stora och små träd i Lund

Kontakta oss idag

Trädfällning av proffs i Lund

När ett träd mår dåligt av någon sjukdom som röta, parasiter eller svampar måste man fälla trädet för att inte riska att smittan sprids eller att det blir en risk för människor och växtligheten runt omkring. Då måste det fällas på ett korrekt & proffesionellt sätt. Vi på Alias Arborist erbjuder sektionsfällning, markfällning eller skylift. även i trånga miljöer, för att säkerställa att fällningen sker på ett så säkert och korrekt sätt som möjligt. Sektionsfällning är den metod av trädfällning vi tillämpar oftast och innebär att man avverkar trädet i sketioner som firas ner till en "Drop Zone".

Vi fäller besvärliga träd i Lund med omnejd. Trädfällning och att arbeta uppe i träd med motorsåg är bland de farligaste yrken som finns men med Alias Arborist AB kompetens utförs detta på säkrast möjliga sätt.

Kontakta oss i Lund

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller vill ha mer information om vad vi kan hjälpa dig med.

 

0733-566 471

Kontakta oss

Alias Arborist
Uardavägen 57
224 71 Lund

Sociala medier

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Alias Arborist aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Alias Arborist.

 

Integritet & cookies