Trädfällning i lund

Vi hjälper er med fällning av både stora och små träd i Lund

Kontakta oss idag

Professionell arborist i Lund

Vi erbjuder även trädfällning i trånga miljöer med hjälp av sektionsfällning, markfällning eller skylift. Sektionsfällning är den metod av trädfällning vi tillämpar oftast. Sektionsfällning är trädfällning där trädet avverkas på ett kontrollerat sätt och träddelarna kan firas ner till marken bit för bit eller riktas ner och fällas i ett förbestämt området/yta, en så kallad ”Drop Zone”.

Vi fäller besvärliga träd i Lund med omnejd. Trädfällning och att arbeta uppe i träd med motorsåg är bland de farligaste yrken som finns men med Alias Arborist AB kompetens utförs detta på säkrast möjliga sätt.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller vill ha mer information om vad vi kan hjälpa dig med.

 

0733-566 471

Kontakta oss

Alias Arborist
Uardavägen 57
224 71 Lund

Sociala medier

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Alias Arborist aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Alias Arborist.

 

Integritetspolicy