Stubbfräsning i malmö

Vi hjälper er att ta bort era stubbar i hela Skåne

Kontakta oss idag

Stubbfräsning i Malmö - smidigt och effektivt

Stubbens diameter mäts vid marknivån när vi räknar pris till kunder. Det är ett väldigt omfattande arbete att själv försöka ta bort stubbar med yxa, såg och spade för att gräva upp stubben och rotsystemet. Därför anlitar man med fördel någon som kan fräsa bort den med rätt maskiner. Och som har lång erfarenhet av att hantera borttagning av träd och stubbar.

 

Hur fungerar stubbfräsning?

En stubbfräs är en stor maskin, ungefär lika stor som en åkgräsklippare, med ett stort roterande skärhuvud som fräser ner stubben.

Vid stubbfräsning fräser vi ner stubben ner till ca 15 cm under marken. Då kan den marken användas igen till plantering, gräsmatta eller stenbeläggning.

Före och efter stubbfräsning i Malmö

Om det behövs så sågar vi ner stubben så nära marken som möjligt. Träflis och jord som blir över efter fräsning kan lämnas på plats eller spridas ut i rabatter var den kan förmultna ner eller som ett tillval forslas bort för en snyggt och städat resultat.

Kontakta oss idag för att få hjälp med att ta bort dina stubbar

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller vill ha mer information om vad vi kan hjälpa dig med.

 

0733-566 471

Kontakta oss

Alias Arborist
Uardavägen 57
224 71 Lund

Sociala medier

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Alias Arborist aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Alias Arborist.

 

Integritetspolicy